Toranda on Ice 2

Teemana moottoriurheilu

Toranda on ICE 2 GOES CROSSKART

Toranda on ICE -megatapahtuma saa jatkoa, kun tänä vuonna vauhtiviikonloppu Toranda on ICE 2 järjestetään lauantaina 18. maaliskuuta teemanaan  crosskart. Uutena lisänä tapahtumassa on mukana myös jääratamoottoripyörät. Tapahtuma tarjoaa myös viihdyttävän kiihdytyskisan, jossa lopussa mittaa toisistaan ottavat niin Crosskartit, jääratamoottoripyörät kuin ralliautotkin!

Vauhdikas crosskart on kartingia vastaava moottoriurheilulaji, joka kehittää nuorta kuljettajaa suoraan sora- ja rallikisoihin. Autolla voi ajaa sekä kesällä että talvella soralla, asfaltilla, lumella ja jäällä. Crosskartia on yleisön mukava seurata sen vauhdikkuuden ja näyttävien hyppyjen ansiosta. Crosskart auton maksiminopeus on 180 km/h ja se kiihtyy 100km/h 3,3 sekunnissa. Tervetuloa nauttimaan vauhdin hurmasta! Tapahtuman jälkeen on mahdollista vuokrata crosskart auto ja kokeilla jäällä ajamista ihan itse!

Jääratamoottoripyörät tarjoavat vauhdikasta ja nopeatempoista viihdettä! Jääratamoottoripyörien näytöskisa toteutetaan yhteislähtönä, jolloin kilpailijoiden paremmuuden seuraaminen on helppoa. Pyörät kisaavat kahdessa luokassa: Lites ja Open. Moottoripyörien Jäärata-ajon juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä; tuntemaamme muotoon laji on kehittynyt maailman laajuisestikin menestyneiden eri lajien kuljettajiemme ohjaamana. Missään muualla maailmassa jäärataa ei ajeta teknisestikään vastaavalla tasolla, toki samankaltaisia lajin muotoja harrastetaan maailmalla yllättävissäkin kolkissa. Keski-Euroopan vuoristoalueilla jäädytetyillä radoilla, USA:n pohjoisosissa sekä Kanadassa ”ruuvinastarenkailla”, Islannissa hieman tylsemmillä nastoilla ja länsinaapurissamme Ruotsissa suurinpiirtein samoilla säännöillä kuin meillä.  Jäärata on kilpaurheilun lisäksi, myös erinomaista "off-season" harjoittelua kaikkien eri lajien ajajille, tuostahan on lukuisia esimerkkejä...puhumattakaan siitä kuinka laji perehdyttää myös ajokkien tekniikkaan ja moottorin säätämiseen. Nastaa kun on kunnon pidot!

Mukana menossa on myös ralliautot Tornion Urheiluautoilijoiden toimesta. Ralliautot osallistuvat kiihdytyskisaan ja he myös tarjoavat rallikyyditystä asiakkaille tapahtuman jälkeen.

Toranda on ICE2 jäärata sijoittuu Tornionjoen jäälle Tapahtumakeskus Toranda Worldin edustalle ja yleisö pääsee seuraamaan tapahtumaa maalta käsin. Tapahtumassa on oheisohjelmaa koko perheelle. Illalla juhlitaan Toranda Areenalla virallisissa Toranda on ICE After Partyissä!

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Osta liput

Tutustu ohjelmaan

Toranda On Ice Goes Crosskart

VDsNB7yp2eI